Levemand - om mad, øl og andre gode ting i livet

Jeg har i nogle måneder efterhånden leget med et sideprojekt jeg kalder Levemand. Navnet var egentlig bare en working title så jeg kunne komme i gang, og det var meningen at det skulle skiftes ud når jeg kom på noget bedre, men nu har det ligesom bidt sig fast, så det bliver nok hængende.

Levemandbloggen handler om nydelse og det gode liv. Der bliver fokus på ting jeg godt kan lide, som god mad, men især om det gode øl. Bloggen er en ment som en sted hvor jeg kan samle mine tanker om forskellige emner jeg er interesseret i, men hvor jeg ikke før har haft et ordentligt sted at samle mine mentale noter til sammenhængende tanker. Samtidig er det en tænkt som en legeplads hvor jeg kan lege med forskellige onlinerelaterede teknologier jeg ellers kun har haft mulighed for at læse om. Nogle af de eksperimenter kommer der nok mere om her på bloggen løbende.

Indtil nu har Levemand hovedsageligt handlet om øl. Det består indtil nu af fire hoveddele:

  • Øltyper hvor jeg samler min research og noter til egentlige beskrivelser af nogle af de mange forskellige øltyper der findes.
  • Bryggerier hvor jeg skriver om forskellige bryggerier jeg synes laver nogle spændende ting, og bryggerier jeg mener er værd at holde øje med.
  • Ølanmeldelser der handler om enkelte øl.
  • Arrangementer, som er den nyeste sektion. Her vil det handle om interessante øl, mad og alkoholrelaterede arrangementer såsom festivaler, smagninger og lignende.

Sammen med en kammerat, er jeg begyndt at besøge en række af Københavns interessante smørrebrødsrestauranter, hvilket er blevet til et par anmeldelser af spisesteder. Det er desuden planen at jeg i løbet af det kommende år vil begynde at skrive om nogle af de mange spændende ølbarer. Der findes rigtig mange spændende ølbarer rundt omkring i landet, men mit fokus vil sandsynligvis være på de Københavnske ølbarer, da det er dem jeg selv kommer på, og derfor dem jeg kender bedst.