2014 and beyond

Efter at have fået opsummeret år 2013 er det tid til at kigge på år 2014 der allerede er godt igang. Inspireret af erfaringerne fra sidste års målsætning har jeg i år valgt at prøve at lave min målsætning på en lidt anden måde. Jeg har sat mig to mål får året, et personligt og et professionelt, indlægget her vil fokusere på det professionelle.

Jeg har længe haft en ambition om at blive selvstændig og kunne leve af egen (egne?) virksomhed(er). Målet for i år er derfor at begynde at tjene penge på egen virksomhed. Målet er ikke at gå selvstændig på fuld tid i år, men bare at bruge en del af min fritid på at bygge et fundament der forhåbentlig gør det muligt over en årrække.

Jeg har et par projekter i støbeskeen som forhåbentlig kan begynde at give en indtjening i løbet af året, plus jeg er stille og roligt begyndt at finde nogle potentielle samarbejdspartnere og kundeemner. Så det handler om at finde en måde at give værdi til disse, så jeg forhåbentlig kan gøre nogle af dem til indkomstkilder.

Målet er ikke nær så skarpt defineret som de målene fra sidste år, men erfaringen siger at det fungerer bedre at sætte de mere konkrete mål indenfor en kortere tidshorisont, da det gør det lettere at tilpasse dem løbende i takt med at virkeligheden ændrer sig.