Dag 11 - Hviledag

Da vi ved indflytning kun kendte det lyserøde hus fra dets faldefærdige ydre, havde vi valgt at se tiden an, og kun booke værelser for en enkelt dag. Men vi var godt tilfredse, så vi valgte at extende og tage 2 dage mere.

Christian havde et introarrangement på sit uni, så Ulrik og jeg valgte at gå en tur langs vandet til Circular Quay og se hvad vi kunne finde på den rute.
Australiere er tilsyneladende glade for at svømme, men det kan være svært da der er en del bølger i deres havvand, derfor har de en del små udendørs svømmehaller rundt omkring, sådan en mødte vi bl.a.

[caption id="Svømmebasin ved siden af botanisk have" align="center" width="420" caption="Svømmebasin ved siden af botanisk have"]Svømmebasin ved siden af botanisk have[/caption]

Vi lavede ikke så meget andet den dag, men vi fik da snakket lidt med en af vores værelseskammerater, der kunne fortælle lidt om hvor længe nogen folk egentlig valgte at bo i Pink House.

"I've been here for a bit more than a month, Skeeter, the guy in the reception, has been here for about 1½ year, and the woman in charge has lived here for more than 8 years!" - Jakko, Finnish roommate