Dag 2 - Hyde Park

Christian og Ulrik følte sig langhårede, og de gik derfor ned for at blive klippet. Arbejdskraften er åbenbart ret billig i Australien, og det er derfor muligt at få en herreklipning for $10.
Vi havde fundet ud af at vores hostel var udstyret med et fornuftigt køkken, og valgte derfor at købe ind til at kunne lave morgenmad og frokost selv, i stedet for at skulle spise ude konstant.

[caption id="Frokost i køkkenet" align="center" width="420" caption="Frokost i køkkenet"]Frokost i køkkenet[/caption]

Efter frokosten ville vi prøve at nyde solen ordentligt, og vi derfor tilbage til Hyde Park, som vi havde været i dagen før, denne gang kun for at slappe af.

[caption id="afslapning i Hyde park" align="center" width="420" caption="Blegfede danskere i Hyde Park."]afslapning i Hyde park[/caption]

Om aftenen valgte Ulrik og jeg at gå tilbage til Darling Harbour for at se hvordan der så ud i mørke. Det var stadig et fantastisk underholdende sted med lys og lamper. Der var godt gang i gaden med dansende folk på caféerne samt et godt bluesorkester der spillede på havnemolen.

[caption id="Aftenblues på Darling Harbour" align="center" width="420" caption="Aftenblues på Darling Harbour"]Aftenblues på Darling Harbour[/caption]

Der skulle efter sigende være blues på havnen hver søndag aften. Hvis man keder sig i Sydney er man selv uden om det.

[caption id="papegøje" align="center" width="420" caption="Vi mødte også en papegøje ved havnen."]papegøje[/caption]