Dag 3 - Bondi Beach

På tredjedagen var vi oppe og få lavet studiekort til Ulrik, det gav os mulighed for at bruge det trådløse internet på UTS, hvor vi allesammen kunne få sat vores blogs ordentligt op. Ulrik står for det meste af vores fotografering, og har allerede en lang række korte indlæg fra vores ture, Christian vil nok også skrive nogle ting løbende.

Efter en praktisk indledning på dagen valgte vi at bruge resten af dagen på at slappe lidt af, og komme lidt væk fra centrum, så vi tog på stranden. Det er dog ikke hvilken som helst strand. Bondi beach er et stort område med ren sandstrand ud til det dybblå hav.

[caption id="Bondi Beach" align="center" width="420" caption="Bondi Beach"]Bondi Beach[/caption]

Bondi beach en tidlig mandag eftermiddag.

Stranden ligger frit direkte ud mod havet, hvilket giver nogle enorme bølger, der kun bliver endnu større når de når ind til det sidste lange stykke op mod stranden, hvor der er meget lavvandet. De store bølger gør stedet oplagt til både surfere, og badegæster der kommer for at lege i det meget salte havvand. Stranden er derfor delt op i to dele, for at adskille surferne fra de badende.

[caption id="Bondi beach med udsigt over havet" align="center" width="420" caption="Bondi beach med udsigt over havet"]Bondi beach med udsigt over havet[/caption]

To af Ulrik og Christians venner kontaktede os og sagde at de ville spendere et par dage i Sydney på deres tur hjem fra New Zealand, så vi mødtes med dem om aftenen og hyggede med en øl.