Dag 4 - Trivia

Det besøgende vennepar havde planlagt at bruge et par timer på Bondi beach, og da vejret endnu en gang er fantastisk, vælger vi at joine dem. Det bliver til et par gode timer med afslapning på stranden, og leg i de enorme bølger.
På Bondi skal man ret langt ud fra stranden før vandet begynder at blive rigtig dybt, men på trods af at vandet kun går en til livet, og der kun er en stille brise at føle, kan man åbenbart stadig opleve bølger der stiger langt over hovedhøjde (ja, også mit hoved). De kraftige bølger bølger kan snildt føre mennesker mange meter tættere på stranden, og man skal ligeledes stå godt fast for ikke at blive revet omkuld af den kraftige understrøm. Det er altså et sted hvor man skal være meget opmærksom, men der er nu sjovt at lege.

[caption id="Hele holdet på Bondi Beach." align="center" width="420" caption="Hele holdet på Bondi Beach."]Hele holdet på Bondi Beach.[/caption]

Efter et par hyggelige timer på stranden tog Christian, Ulrik og jeg op til Bondi Junction, stationsområdet i Bondi bydelen af Sydney. Her havde vi tidligere set en masse butikker, og vi skulle på jagt efter strandhåndklæder, solbriller og sommertøj.
Vi fandt noget der lignede et lille center, men som viste sig at være 5 store etager proppet med butikker i forskellige størrelser, så det endte hurtigt med at vi fik brugt et par timer på at rende rundt her og se os omkring. Herefter var vi meget trætte, og tog hjem og sov til middag.

Om aftenen afholdte hostlets bar "Side-bar" deres ugentlige tight-arse Trivia. Vi valgte at deltage med et hold bestående af Christian, Rasmus, Sofie og jeg, Ulrik sov stadigvæk.
Det er ca. på dette tidspunkt vi finder ud af at vi burde have forlænget vores ophold, hvis ikke vi ville fraflytte vores hostel den følgende morgen. Christian går i receptionen og hører om der stadig er mulighed for at forlænge, men de kan desværre ikke hjælpe os, og beder os komme tilbage næste morgen for enten at prøve at finde en løsning, eller at checke ud.
På trods af at de fleste emner, såsom "Animal-crackers" og "kendte menneskers kærester", lå udenfor hele holdets samlede specialer, lykkedes det os at vinde konkurrencen! Dvs. det lykkedes Sofie at vinde en mini-konkurrence der bestod af at æde en Weet-Bix, som er en form for tørret presset havregryn, samt at puste en ballon op til den sprang i ansigtet på hende. I den samlede Trivia-konkurrence blev gruppen nr. 2, fra bunden, men Sofie havde vundet champagne til hele holdet, så vi var fint tilfredse.

[caption id="De stolte sejrherrer med præmiechampagnen!" align="center" width="420" caption="De stolte sejrherrer med præmiechampagnen!"][/caption]


Efter vores bragende sejr i Trivia valgte vi at gå ud og finde et sted at drikke et par øl, dels for også at opleve en anden bar, dels fordi live-bandet der gik på ikke ligefrem tiltalte os.
Vi fandt, ikke langt fra hotellet, en irsk pub der så meget lovende ud. Pubben var da også i besiddelse af en pæn mængde spændende øl på fad, så jeg regner bestemt med at jeg skal tilbage hertil og udforske mere senere.

Vi finder et bord på pubbens udendørsareal, i en Sydney-nat der stadig tilbyder 33 graders varme, på trods af at kl er omkring 22:30. Her sidder vi så i en times tid og drikker vores øl og diskuterer vores sejr. En stor del af samtalen kommer dog også hurtigt til at omhandle de ca. 10 rotter der render rundt og roder i skraldespande i gaden overfor, ca. 10m fra hvor vi sidder. Sydney er en levende by.