Dag 5 - Operahuset

Morgenen på femtedagen går vi som planlagt ned i receptionen for at høre om der er mulighed for at forlænge vores ophold. Den søde svensker i receptionen står længe og rodder rundt med dagens reserveringer på computeren, men det lykkedes hende til sidst at få flyttet tilstrækkelig meget rundt på folk til at vi kan beholde vores værelse. Pyha. Så har vi da et sted at bo frem til mandag.

Efter 2 dage i koncentrerede solstråler på Bondi, overtaler vores ømme skuldre os til at prøve at holde en indedag. Da vi samtidig har hørt et rygte om at vores lokale indkøbscenter ikke kun er et indkøbscenter som vi ellers troede, vælger vi at gå tilbage dertil for at undersøge sagen. Ganske rigtigt består hele kælderetagen af hvad der mest af alt ligner et stort loppemarked. Her er tilsyneladende alt hvad hjertet begærer af ragelse og billigt kinesisk kopitøj, ikke dårligt.

Efter at have tilbragt et stykke tid på loppemarkedet er det tid til lidt praktisk arbejde, og jeg tager tilbage til UTS og får lavet mit studiekort.

[caption id="studiekort" align="center" width="420" caption="Flotte fyr!"]studiekort[/caption]

Om eftermiddagen lykkedes det alligevel Christian at få os lokket udendørs, og vi bruger et par timer på at vandre fra Darling harbour langs havnefronten ud til Circular Quay.

[caption id="Det er tilsyneladende ikke hvem som helst der bor ved havnefronten." align="center" width="420" caption="Det er tilsyneladende ikke hvem som helst der bor ved havnefronten."]Det er tilsyneladende ikke hvem som helst der bor ved havnefronten.[/caption]

Efter at have nydt udsigten fra havnefronten gik vi hjem igennem "The Rocks", som er et område bestående af et hyggeligt mix af moderne og historiske bygninger.

[caption id="Jarlen ved Operahuset" align="center" width="420" caption="Jarlen ved Operahuset"]Jarlen ved Operahuset[/caption]


Om aftenen valgte vi for en gangs skyld at spise væk fra vores hostel. China Town virkede til at have lidt for turistede priser til os, men vi fandt en pæn kinesisk restaurant tæt på, der ikke så alt for dyr ud. Her fik vi lov til at smage mini-blæksprutter, og blæksprutte arme, tilberedet på kinesisk. Det var virkelig lækker mad, med masser af smag i.