Dag 7 - Warrnambool

Da vores kajaktur blev aflyst i første forsøg var vi heldige at få den flyttet til den følgende dag, så nu var det tid. Vi fik udleveret våddragter og redningsveste, samt 2 2-mands kajaker. Vi fik en kort introduktion til hvad vi skulle være opmærksomme på, samt hvilken rute vi skulle sejle, og så var det ellers afsted.
[caption id="Sømænd i badedragter." align="center" width="423" caption="Sømænd i badedragter."]Sømænd i badedragter.[/caption]
Kajaksejlads er hårdt arbejde, men efter lidt tid fik vi kæmpet os ud til en lille stenformation et stykke ude fra kysten, hvor der bor en masse søløver. Søløverne var i badehumør i det gode vejr, så vi så pludselig omkring 20 søløver "spæne" (eller hvad sådan nogle nu gør) ud mod vandkanten, og hoppe i. Herefter svømmede de så rundt i en stor gruppe. Det lykkedes os et par gange at komme ret tæt på gruppen, dog ikke helt tæt nok til at røre, men næsten. Pludselig kom der nogle kæmpebølger. Det lykkedes os næsten at klare os igennem dem alle, men den ene var dog for stor, og fik skubbet os allesammen overbord. Det er en lidt vild fornemmelse at få en mindre flyvetur i en kajak på åbent hav, for at lande med hovedet nedad og en kajak over sig, på nærmest åbent hav. Vi havde dog redningsveste på, og vi fik kæmpet os tilbage på båden, og det var en ret sjov oplevelse.
Efter at have besøgt søløver sejlede vi tilbage mod stranden. Da vi kom tættere på kysten fik vi lov til at lege lidt i bølgerne, og det lykkedes os at fange et par bølger der bar os indad mod bredden, lidt på samme måde som når man surfer. God underholdning.
Herefter var det tid til at forlade Apollo Bay. Lidt ærgeligt, da vi var ret glade for vores hostel, men der var ikke rigtigt mere at lave, så vi tog imod Port Campbell.
Lidt udenfor Port Campbell så vi 12 Apostles (eller, de 8 der nu er tilbage), som er nogle store klippeformationer der er opstået ved at havet simpelthen har ædt store dele af klipperne langs kysten. Men det var ikke så meget andet end nogle høje stabler af sten. Vel ankommet til Port Campbell så vi os om efter noget at spise, samt et hostel. Vi opdagede dog hurtigt, at de 8 tilbageværende stenstabler, var stort set alt hvad der var at opleve i Port Campbell, så efter at have spist frokost valgte vi at tage videre.
Næste punkt på kortet var Warrnambool, en noget større by i Port Campbell. Her lykkedes det os også at finde et hostel, hvor næste nat skulle tilbringes.