Dag 8 - Warrnambools vulkan

Warrnambool virkede som et meget godt område, så vi valgte at forlænge med en ekstra overnatning. Det betød at vi havde hele dagen til at udforske området, i stedet for at starte dagen med at køre videre mod Adelaide.
Vi startede dagen med at køre ud til et udslukt vulkanområde. Området var et naturreservat, bestående af en række bjerge med en frodig bevoksning, samt en del vilde dyr, der dog var meget imødekommende. Vi kom derfor ret tæt på både kænguruer og emuer.
[caption id="Emu." align="center" width="423" caption="Emu."]Emu.[/caption]
Herefter kørte vi tilbage til byen for at høre turistkontoret om hvad de havde af foreslag til hvad vi ellers kunne lave. Desværre var vulkanen det eneste der var værd at se i området udover et museum bestående af den ældste bydel, eller også var informationskontorets fornemmeste opgave at agere billetkontor til omtalte museum, de kunne ihvertfald ikke rigtigt komme med andre gode forslag til hvad vi kunne lave i området, vi tog derfor tilbage til vores hostel, og slappede lidt af i haven.
Om aftenen blev vi enige om at det var et lidt kedeligt område, og vi valgte derfor at afbestille vores ekstra overnatning, og i stedet bruge natten på at køre direkte til Adelaide, i stedet for at vente til næste morgen.