Nyt job - PHP og Drupal

Jeg er for kort tid siden startet på et nyt job hos Dwarf A/S, hvor jeg skal sidde som PHP-udvikler på deltid mens jeg skriver mit speciale. Jeg sidder i Drupal-afdelingen, så langt det meste af mit arbejde vil foregå i det PHP-baserede CMS Drupal.

Jeg har god erfaring med PHP fra tidligere job og projekter, men Drupal kender jeg kun meget overfladisk, så en del af min arbejdstid går i øjeblikket med at lære systemet bedre at kende. Det er et stort og komplekst system, men jeg synes jeg lærer en del.

Det betyder også at der her på bloggen sandsynligvis vil komme nogle indlæg omhandlende Drupal. Dette vil både være tips og tricks jeg finder, som jeg mener er værd at dele med hele verden, men det vil også være noter og lister med ting jeg skal huske på, og som andre måske og vil finde interessante hvis de vil lære Drupal bedre at kende.