Opsummering af Aprils 30-dages udfordring

Jeg erklærede tidligere min 30-dages udfordring for April, så det må være på sin plads med en lille opsamling, selvom April er ved at være længe siden. Udfordringen bestod i at dyrke en eller anden form for motion hver eneste morgen hele April måned, og den korte version er at udfordringen er klaret.

Den lidt længere version indeholder en del armbøjninger, der hurtigt blev den foretrukne motion de fleste morgener. Men der blev da også plads til næsten 50km løb i løbet af måneden ikke overvældende, men det hjalp med at få mig i gang med at løbe igen.

Udover den planlagte motion siger min skridttæller at jeg i gennemsnit har gået 11114 skridt/dag, så alt i alt en fornuftig måned rent motionsmæssigt.

Hovedformålet med ufordringen var at se om motion fra morgenstunden ville have indflydelse på min produktivitet i løbet af dagen, men umiddelbart fandt jeg ingen, eller kun meget lille sammenhæng. Til gengæld har projektet hjulpet mig med at få dyrket mere motion, hvilket betyder at jeg er kommet i bedre form over det sidste stykke tid, så helt spildt har det selvfølgelig ikke være. Desuden har jeg haft bedre fokus og jeg har generelt fået lavet mere, bl.a blev arbejdet med mit speciale en del mere effektivt. Om dette skyldes at jeg er kommet i bedre form, den voksende mængde af solskinstimer eller noget helt andet er så noget jeg må eksperimentere herfra.

Desuden har jeg nu gennemført 2 af de 3 30-dages udfordringer jeg har sat som mål for 2013.