Påskeferien dag 1 - Melbourne City

Torsdag var vejret bedre i Melbourne, og vi fik mulighed for at komme ud og kigge rigtigt på byen. Vi startede efter anbefaling fra vores hostel med en tur langs Yarra, som er floden der krydser igennem Melbourne. Det var en hyggelig tur og Yarras breder i Melbourne er hyggelige små parker med nogle caféer. Selve floden er dog voldsomt forurenet, hvilket ikke hjælper det store på helhedsindtrykket.
[caption id="Melbourne's skyline." align="center" width="259" caption="Melbourne's skyline."]Melbourne's skyline.[/caption]

Alt i alt er Melbourne en meget hyggelig by, den er meget europæisk og virker mere moderne end Sydney, men det virker ikke som om der foregår nær så meget, men vi nåede jo heller ikke at være der i weekenden. Melbourne har, som de fleste storbyer, en del seværdigheder. Vi nåede ikke så mange af dem, men et par stykker blev det da til.
[caption id="Katedral i Melbourne." align="center" width="259" caption="Katedral i Melbourne."]Katedral i Melbourne.[/caption]
Blandt andet så vi en ret stor katedral, den var stor og ret flot men meget mørk indvendig, og efter katedralvandring i Rom for nogle år siden skal der lidt mere til for at imponere.