Påskeferien dag 3 - Great Ocean Road pt 1 - Lorne

Efter et par dages ophold i Melbourne mente vi det var ved at være på tide at komme videre. Det var tid til road trip.
Vi sagde farvel til Urban Central hostel, et udmærket hostel, det lå dog lidt for langt fra den del af Melbourne hvor der skete noget. Det eneste der skete noget i området var i naboklubben, der dog var for fin til at ville lukke os ind.
[caption id="Urban Central Hostel i Melbourne." align="center" width="423" caption="Urban Central Hostel i Melbourne."]Urban Central Hostel i Melbourne.[/caption]
Efter vi forlod Melbourne gik turen sydpå, til Great Ocean Road (GOR). Det første punkt vi på GOR var Torquay, en lille surferby ikke langt fra Melbourne. Selve byen var der ikke meget ved, det var mest en hovedgade indeholdende en række dyre surfershops. Ved en strand udenfor Torquay fandt vi dog en barbeque station, hvor vi kunne holde feriens første Barby. [caption id="Turens første Barby." align="center" width="423" caption="Turens første Barby."]Turens første Barby.[/caption]
Lidt udenfor byen finder man Bell's Beach. En surferstrand der mest er kendt for den årligt tilbagevendende Rip Curl surferkonkurrence. I år er konkurrencen større og mere internationalt funderet end den har været i mange år, og den skulle foregå i påskeweekenden, så den var godt i gang da vi passerede, så vi kiggede lige forbi.
Efter et kort ophold ved surferkonkurrencen fortsatte turen langs kysten. Vi kørte stille og roligt derudaf, med et par ophold for at se på de smukke omgivelser. Efter nogle timers kørsel nåede vi til Lorne, hvor vi fandt et hostel til vores første ophold.
[caption id="Pause på GOR." align="center" width="423" caption="Pause på GOR."]Pause på GOR.[/caption]