Påskeferien dag 4 - Nationalparker

Efter en vel overstået (eller overlevet) nat på et virkelig underligt hostel ville vi se os om i området omkring Lorne. Som de fleste byer på GOR ligger Lorne nærmest midt i en kæmpe nationalpark. Vi var endelig kommet ud af storbyens kløer, så det var på tide at kigge på Australiens wildlife. Første stop var et vandfald.
[caption id="Vandfald." align="center" width="423" caption="Vandfald."]Vandfald.[/caption]
Efter vandfaldet kørte vi til Teddy's Lookout, en udkigspost med en lækker udsigt fra toppen af et bjerg.
[caption id="Udsigten fra Teddy's Lookout." align="center" width="423" caption="Udsigten fra Teddy's Lookout."]Udsigten fra Teddy's Lookout.[/caption]
Ved Teddy's Lookout fandt vi et kort der viste at der skulle være et par andre udkigspunkter i området, så vi tog på vores første hike. Det var ret sjovt at vandre lidt i bjergene, og det lykkedes os bl.a. at finde the Dragon's Den, en Geocache, en sjov måde at udforske nye områder eller opleve nye ting i områder man allerede kender.
Efter en tid med bjergvandring ramte vi en vej, og valgte at følge den tilbage til bilen. Det var her vi første gang mødte en kænguru in the wild... eller hvad man kalder det, den sad i en indkørsel. Den virkede også ret vant til mennesker, og det lykkedes Jean at komme helt hen til den.
[caption id="Jean med kænguru." align="center" width="423" caption="Jean med kænguru."]Jean med kænguru.[/caption]
Som den sidste ting på dagen tog vi ud og kiggede på 2 vandfald mere.