Påskeferien dag 5 - Great Ocean Road pt 2 - Apollo Bay

Efter to dage i Lorne ville vi gerne videre. Vi mente at vi havde set alt hvad der var at se i området, og vi var ikke ligefrem tilfredse med vores hostel. Alting fungere underligt. Receptionen var en reol ude på balkonen, de tog kun imod kontant forhåndsbetaling og der blev ikke udleveret nøgler, da værelserne alligevel ikke kunne lukkes. Desuden bestod processen at finde sengepladser, af 3 faste skridt:

  1. Receptionisten (vistnok søn af huset) spurgte ejeren hvor der var plads (ejeren havde det meste af overblikket i hovedet).
  2. Gæstebogen blev checket for at se om den stemte overens med ejerens hukommelse
  3. Receptionisten kiggede ind på værelset for at se om de udvalgte senge så tomme ud. Hvis der var nogen hjemme på værelset blev de normalt også spurgt om der boede nogen i de måske tomme senge.
Foruden den noget foruroligende administration var bygningen nærmest ikke isoleret, og vores værelse var voldsomt koldt. Alt for koldt til at man kunne holde sig varm kun vha. det udleverede meget tynde tæppe.
Vi forlod Lorne, og fortsatte af GOR mod næste destination, Apollo Bay.
På vej mod Apollo Bay tog vi igen turen stille og roligt. Vi vidste vi ikke ville have mere end 1-2 timers kørsel, så lidt ekstra spildtid ville ikke skade. Vi mente derfor godt vi kunne tillade os at tage turen stille og roligt og nyde turen og omgivelserne.
[caption id="Turistinformation." align="center" width="423" caption="Turistinformation."]Turistinformation.[/caption]
I Apollo Bay fandt vi hurtigt turistinformationen, der gav os nogle forslag til hostels, og hvad vi burde se i området. Vi kørte til Surfside Hostel i udkanten af byen, og de havde et værelse med 4 ledige senge vi kunne leje.
Efter at have set os omkring på vores nye hostel tog vi en tur ud til en kort spadseresti vi havde fået anbefalet. Det var en rute i en regnskov, meget anderledes fra de danske skove.
Om aftenen lavede vi lasagne. Indkøbsscentret hvor vi indkøbte de sidste ingredienser havde desværre ikke hakket kængurukød, så vi har stadig kængurulasagnen til gode. Men det var stadig en god lasagne, og vores første rigtigt hjemmelavede måltid, der ikke var burger eller lignende, på en offentlig grill.
[caption id="Lasagne." align="center" width="423" caption="Lasagne."]Lasagne.[/caption]