Påskeferien dag 6 - Koalaer og trætoppe

Vi havde valgt at tage en ekstra overnatning i Apollo Bay, da vi havde fundet et sted der ville leje nogle kajaker og hjælpe os med at sejle ud til en lille ø, med søløver. Desværre ringede de om morgenen og aflyste, da det blæste for meget. Så vi måtte finde noget andet at lave.
Turistinformationen vi snakkede med dagen forinden havde bl.a. foreslået os at køre en rute hvor man normalt har mulighed for at se en masse koalaer langs vejen. Vejen ville desuden føre ud til et fyrtårn, hvorfra der gik en vandresti på klipperne langs kysten.
[caption id="Koala in the wild." align="center" width="423" caption="Koala in the wild."]Koala in the wild.[/caption]
Vi fandt et som håbet et par koalar langs vejen, og nogen af dem var endda så flinke at hænge så lavt at vi kunne tage billeder af dem.
Vandreturen langs kysten var også fin, og det var rart at vandre i noget andet en regnskov eller jungle, som vi allerede havde gjort 2-3 dage i træk.
Efter at have vandret et par timer langs kysten ville vi prøve noget andet, så vi tog til Otway Fly. Otway Fly er en privatejet del af regnskoven, hvor ejeren har bygget en stor gangbro, der i op til 33m højde lader dig gå imellem trætoppene i junglen. Jeg var selvsagt ikke meget for at vandre i de højder, især ikke da de fleste af broelementerne havde huller så man kunne se lige ned. Jeg fik dog tvunget mig selv derop, og så vidt muligt nydt turen.
[caption id="Jarlen trodser frygten selv." align="center" width="423" caption="Jarlen trodser frygten selv."]Jarlen trodser frygten selv.[/caption]
[caption id="Fødderne solidt plantet 33m over jorden." align="center" width="423" caption="Fødderne solidt plantet 33m over jorden."]Fødderne solidt plantet 33m over jorden.[/caption]