Så er der fest!

Udsendelsen om Ubuntu på DR som jeg tidligere har omtalt i et par indlæg, har affødt en del indlæg og debatter rundt omkring på internettet. Hos Ubuntu Danmark er den generelle stemning at vi er rigtig glade for hvordan programmet endte, og udfaldet af familiens endelige vurdering. Men som navnet "Foreningen af Ubuntubrugere i Danmark" også antyder, er vi selvfølgelig ikke helt objektive på dette punkt ;-). Den debat PTO startede på V2.dk er nogen mere flersidet, og her er da både positive og negative kommentarer. Som så ofte før er debatten dog desværre på vej mere over i en skyttegravsduel af "Linux vs. Windows"-karakter i stedet. Irriterende, men det er tydeligvis noget vi må lære at leve med :-)

Men, for at komme tilbage til det der var den egentlige mening med dette indlæg. Jeg håber den meget positive omtale af Ubuntu i medierne vil være mærkbar til vores arrangement på lørdag. Som tidligere omtalt kommer der idag, torsdag d. 30/10 2008 en ny udgave af Ubuntu, og i den forbindelse holder Foreningen af danske ubuntubrugere på lørdag, d.1/11 2008 et såkaldt "Release Party". Der er ikke tale om en fest i ordets forstand, men et arrangement hvor der er arrangeret foredrag om f.eks. Open Office, samt workshops hvor man bl.a. kan få hjælp til installation af Ubuntu på stedet, fra andre med praktisk erfaring. Da der kan være stor belastning på Ubuntu's egne servere vil vi stille USB-nøgler og CD'er til rådighed som der kan installeres fra, og der skulle være rig mulighed for at få sig en CD med hjem Arrangementet afholdes på CBS i København, mere præcist: Solbjerg Plads: SPs05 KPMG Auditorie og Grupperum SPs04. Det hele starter kl. 12, og der er fri adgang ihvertfald frem til kl 18 (måske senere hvis der er stemning for det). Programmet kan findes på Reklameposteren. Kantinen på CBS vil være åben frem til kl. 17 (vi snakkede om måske at bede dem holde længere åbent, men det er ikke afgjort endnu), men der må ikke medbringes mad i auditorierne. Ydermere gøres der opmærksom på at det er en alkoholfri begivenhed. Det hele er arrangeret af foreningen af danske ubuntubrugere i samarbejde med SSLUG. Lokalerne er sponsoreret af CBS, og som øvrige sponsorer kan nævnes CasaLogic samt Magenta. Jeg håber på at se rigtig mange af jer, til arrangementet. Det bliver fedt :-)

Jeg glæder mig til arrangementet, og er overbevist om at det nok skal blive godt. Hvad med jer, er det et arrangement der i synes lyder interessant, og er det noget i kunne finde på at møde op til? Hvorfor/hvorfor ikke?